Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​M.Haugaard Montage ApS  |  Bellingevej 75  |  5250 Odense SV

Kontakt mig på telefon:  26 21 70 00

Udskiftning af vinduer og døre

M. Haugaard Montage ApS har erfaring med udskiftning af vinduer og døre, så har du brug for professionel hjælp til dette i Odense og omegn, skal du bare kontakte mig. 

Jeg arbejder med udskiftning af alle de forskellige typer af vinduer og døre, men jeg laver naturligvis også reparationer, hvis der er behov for det.

Hos M. Haugaard Montage ApS lægges der stor vægt på kvalitet og ærlighed, og jeg rådgiver hellere end gerne mine kunder i forhold til at træffe det rigtige valg vedrørende materialer i forbindelse med udskiftning af vinduer og døre alt ud fra dine behov og budget.

Jeg klarer din udskiftning af vinduer og døre til en fornuftig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten.​

Fordele ved udskiftning af vinduer og døre

Der er en række fordele ved at udskifte sine vinduer og døre, hvis de er gamle og nedslidte, og en af dem er, at nye energirigtige vinduer vil tilføre værdi til din bolig i forbindelse med et eventuelt fremtidigt salg.

En anden fordel ved at udskifte dine gamle vinduer og døre med energirigtige løsninger er, at du med det samme vil kunne mærke nogle betydelige besparelser på varmeregningen.

Kontakt mig for rådgivning

Har du brug for professionel rådgivning i forbindelse med udskiftning af vinduer og døre, eller har du nogle spørgsmål til mine arbejdsområder, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg kan kontaktes på telefon 26 2170 00 eller på e-mail info@mhmontage.dk.

Kontakt mig i dag

​Ring til mig på 26 21 70 00 eller udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular.

Jeg ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan finde den rette løsning.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformationer​

M.Haugaard Montage ApS

CVR: 37315699

Postnummer, by & adresse

Bellingevej 75
5250 Odense SV

Kontakt

Telefon: 26 2170 00

E-mail: info@mhmontage.dk